harsen Beauty1

Harsen rug, kin, oksels, armen, benen

Harsen is een tijdelijke manier voor het verwijderen van ongewenste haargroei zoals oksels en rug voor ongeveer 3 tot 6 weken. Haren groeien niet allemaal tegelijk en daarom kunnen er na een week soms  weer enige haren zichtbaar zijn. Dit zijn haren die op het moment van harsen nog door de huid heen moesten komen. Het beste kan men, om zo glad mogelijk te blijven, 1 x per 3 tot 4 weken harsen.

De behandeling gebeurd snel en effectief en wat pijn betreft is het makkelijk te verdragen. Harsen heeft op zich geen invloed op de haargroei, maar in de praktijk komen sommige haren, na regelmatig harsen, niet meer terug (net zoals bij epileren). Door het gebruik van medicijnen of hormonale veranderingen kan de haargroei toenemen, dit heeft dus niets met de behandeling te maken.

Bij Beauty1 harsen we met harde en vloeibare hars. De harde hars wordt veelal voor gevoelige delen gebruikt zoals gezicht en oksels. Harde hars hecht zich namelijk aan de haren en niet aan de huid. Vloeibare hars wordt vooral gebruikt voor het snel ontharen van grote oppervlaktes zoals rug, borst of benen.

Waarmee rekening te houden voor het harsen

Het haar dient ongeveer 1 cm lang te zijn om goed te kunnen harsen. Gebruik 24 uur van te voren geen vette olie of bodylotion  omdat de hars dan minder goed hecht. Vlak voor, tijdens en na de menstruatie kan het harsen gevoeliger zijn (dit is ook het geval bij griep of verkoudheid). De dag zelf, niet voor of na de behandeling zonnebaden of zonnebanken. Indien je na de behandeling wil gaan zonnebaden kan dit na 24 tot 48 uur.

We harsen niet op een zonverbrande huid, nieuw littekenweefsel en bij andere al dan niet open – huidafwijkingen. Laat bij voorkeur niet harsen als je medicijnen slikt die de gevoeligheid van de huid beïnvloeden zoals Retin A, Accutane, Tetracycline of Glucolic Acid.

Harsen Prijslijst 
Bovenlip € 9,-
Kin
€ 9,-
Bovenlip, kin
€ 16,-
Wangen
€ 12,-
Borst
€ 20,-
Buik
€ 16,-
Bovenarmen
€ 12,50
Bovenarmen, Schouders
€ 25,-
Schouders
€ 15,-
Onderarmen
€ 11,-
Onderarmen, Bovenarmen
€ 20,-
Onderarmen, Bovenarmen, Schouders
€ 30,-
Oksels
€ 13,-
Rug
€ 30,-
Onderrug
€ 14,-
Bovenrug
€ 16,-
Bovenbenen (man)
€35,-
Onderbenen (man)
€ 25,-
Billen
€ 20,-
Bovenbenen (vrouw)
€ 30,-
Onderbenen (vrouw)
€20,-
Heeft u nog vragen?

Stuurt u dan een bericht.

Not readable? Change text. captcha txt
0