Hotstone Massage Den Haag Rijswijk

Ervaar de weldaad van een uur lang gemasseerd te worden met Hotstones. Bij Beauty 1 moet je dit echt komen ervaren. Bij deze massage wordt door het gebruik van warme basaltstenen een ontstressende en weldadige massage gegeven. De stenen worden niet op de huid gelegd, maar de massage wordt uitgevoerd met de stenen zelf. De warmte dringt diep in het lichaam door en geeft een zeer behaaglijk gevoel. Hierdoor ontspannen de spieren en worden afvalstoffen beter afgevoerd. De hotstone massage bevordert de doorbloeding, zorgt voor soepelere spieren en gewrichten en rekent af met spanningen en stress. Na afloop zit jij weer lekkerder in je vel en vol vernieuwde energie! Hotstone massage Den Haag Rijswijk.

Pure ontspanning

De warme stenen geven tegelijkertijd een zekere druk die te vergelijken is met een deep tissue massage. Dit is goed te voelen. De behandeling wordt gedaan met warme olie. Door de combinatie van warmte en beweging werkt de massage dieper in op het spier- en zenuwstelsel waardoor je zowel fysiek als mentaal totale ontspanning ervaart.

Een hotstone massage is ideaal wanneer je vermoeid of gestrest bent en duurt een uur. De massage helpt bij verlichting van verschillende pijnen en vastzittende spieren. Er is dus eigenlijk geen enkele reden te bedenken waarom je deze hotstone massage niet vandaag nog zou boeken.

Heeft u last van cellutite, dan is het aan te raden om te  kiezen voor bindweefselmassage.

Hotstone Massage 1 uur€ 65,-
Heeft u nog vragen?

Stuurt u dan een bericht.

Not readable? Change text. captcha txt
0