microblading beauty1

Permanente Make Up Microblading wenkbrauwen

Met 17 jaar ervaring ben je bij ons in goede handen voor permanente make-up microblading wenkbrauwen of eyliners.

Onze specialisten werkt in uiterst hygiënische omstandigheden.

U krijgt bij ons altijd vier weken na de behandeling een gratis servicebehandeling, zodat het effect en de kwaliteit van uw wenkbrauwen of eyeliner langer zichtbaar is.

Onze methode permanente make up wenkbrauwen

Vanwege diverse soorten methoden, wisselt het effect van de permanente make up wenkbrauwen per salon. Wij maken we gebruik van de microblading mesjestechniek / 3D hairstroke wenkbrauw. Kenmerkend van permanent make up voor de wenkbrauwen is dat de kleur van de microblading wenkbrauwen net na de behandeling bijna twee keer zo donker is. Na ongeveer 2 weken is de kleur zoals deze behoort te zijn. Met onze microblading / 3D hairstroke methode voor permanente make up wenkbrauwen, worden uw wenkbrauwen mooier van vorm en krijgen desgewenst een voller uiterlijk door de gebruikte techniek.

Door onze permanente make up eyeliner behandelingen, worden uw ogen  sprekender door het aanbrengen van een perfecte permanente make up eyeliner (onder of boven). En krijgen lippen een voller accent en kunnen heel mooi gecorrigeerd worden met een natuurlijke lipliner.

Permanente make up als oplossing

Permanente make-up is niet alleen een uitkomst wanneer u er gewoon altijd perfect verzorgd uit wilt zien of geen tijd heeft voor het aanbrengen van make up, maar is ook erg geschikt wanneer:

  • U moeite heeft met opmaken
  • U geen volle wenkbrauwen, of zelfs helemaal geen wenkbrauwen meer heeft
  • U contactlenzen draagt
  • U allergisch bent voor make up
  • U veel aan sport doet
  • Vaak een sauna bezoekt
  • Smalle lippen of een vage lipcontour heeft

Permanente make up informatie

De kleur van de 3D Hairstroke wenkbrauwen is wat donker direct na de behandeling. Na ongeveer 2 weken is de kleur zoals deze behoort te zijn.

De behandeling voor de 3D permanente make up wenkbrauwen wordt uitgevoerd met een speciaal mesje voor het creëren van de 3D Hairstrokes.

  • Permanente make up nabehandeling

Enkele dagen  na de behandeling kan een vliesje over de huid ontstaan van de permanente wenkbrauwen. Dit vliesje zal binnen twee weken wat gaan schilferen. Voordat dit proces is voltooid kan de kleur tijdelijk lijken terug te lopen. Ook kunnen de strokes tijdens deze periode wat minder duidelijk zichtbaar zijn.

Na vier tot 6 weken is er een nabehandeling (servicebehandeling) om het pigment van de permanente wenkbrauwen goed in de huid te verzadigen. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Voor de eerste behandeling wordt 2 uur aan tijd uitgetrokken. Voor de service behandeling wordt 1,5 uur uitgetrokken. 

Voor wenkbrauwen en lipliners is het nodig om binnen 2 jaar een opfrisbehandeling te ondergaan. Dit omdat het pigment langzaam uit de huid verdwijnt.

  • Is permanente make up pijnlijk?

De behandeling van permanente make up is niet geheel gevoelloos, maar de pijnervaring van  iedere klant is anders.

Om de gevoeligheid zo beperkt mogelijk te houden adviseren we  bij uw huisarts telefonisch Emla crème aan te vragen. Deze zal een recept doorfaxen naar de apotheek. Emla zalf is een verdovende crème die de behandeling verzacht. Ook is het mogelijk een half uur van te voren 2 paracetamol tabletten in te nemen (geen andere pijnstillers).

Permanente make up eyeliners

Voor eyeliners wordt veelal zwart pigment gebruikt. Dit pigment is anders van samenstelling en verdwijnt niet uit de huid. De kleurintensiteit wordt hooguit iets valer na 5 a 6 jaar en  kan dan desgewenst  worden opgefrist.

Heeft u nog vragen?

Stuurt u dan een bericht.

Not readable? Change text. captcha txt
0