microblading beauty1

Permanente Make Up Microblading wenkbrauwen

Met 18 jaar permanente make up ervaring ben je bij Beauty1 in goede handen voor je hairstroke wenkbrauwen / microblading wenkbrauwen of permanente make up eyliners.

De behandelingen gebeuren in uiterst hygiënische omstandigheden.

U krijgt bij ons altijd vier weken na de behandeling een gratis servicebehandeling, zodat het effect en de kwaliteit van uw wenkbrauwen of eyeliner langer zichtbaar is.

wenkbrauwen-tatoeeren

Image 1 of 10

Wenkbrauwen Tatoeëren Den Haag

Vanwege diverse soorten methoden, wisselt het effect van de permanente make up wenkbrauwen per salon. Wij maken gebruik van de microblading mesjestechniek / 3D hairstroke wenkbrauw. Kenmerkend van permanent make up voor de wenkbrauwen is dat de kleur van de microblading wenkbrauwen net na de behandeling wat donkerder is. Na ongeveer 2 weken is de kleur zoals deze behoort te zijn. Met onze microblading / 3D hairstroke methode voor permanente make up wenkbrauwen, worden uw wenkbrauwen mooier van vorm en krijgen desgewenst een voller uiterlijk door de gebruikte techniek.

Door onze permanente make up eyeliner behandelingen, worden uw ogen  sprekender door het aanbrengen van een perfecte permanente make up eyeliner (onder of boven). 

Permanente make up als oplossing

Permanente make-up is niet alleen een uitkomst wanneer u er gewoon altijd perfect verzorgd uit wilt zien of geen tijd heeft voor het aanbrengen van make up, maar is ook erg geschikt wanneer:

  • U moeite heeft met opmaken
  • U geen volle wenkbrauwen, of zelfs helemaal geen wenkbrauwen meer heeft
  • U contactlenzen draagt
  • U allergisch bent voor make up
  • U veel aan sport doet
  • Vaak een sauna bezoekt

Permanente make up informatie

De kleur van de 3D Hairstroke wenkbrauwen is wat donker direct na de behandeling. Na ongeveer 2 weken is de kleur zoals deze behoort te zijn.

De behandeling voor de 3D permanente make up wenkbrauwen wordt uitgevoerd met een speciaal mesje voor het creëren van de 3D Hairstrokes.

  • Permanente make up nabehandeling

Enkele dagen  na de behandeling kan een vliesje over de huid ontstaan van de permanente wenkbrauwen. Dit vliesje zal binnen twee weken wat gaan schilferen. Voordat dit proces is voltooid kan de kleur tijdelijk lijken terug te lopen. Ook kunnen de strokes tijdens deze periode wat minder duidelijk zichtbaar zijn.

Na vier tot 6 weken is er een nabehandeling (servicebehandeling) om het pigment van de permanente wenkbrauwen goed in de huid te verzadigen. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Voor de eerste behandeling wordt 2 uur aan tijd uitgetrokken. Voor de service behandeling wordt 1,5 uur uitgetrokken. 

Voor wenkbrauwen is het nodig om binnen 2 jaar een opfrisbehandeling te ondergaan. Dit omdat het pigment langzaam uit de huid verdwijnt. Voor altijd perfecte wenkbrauwen is het ook mogelijk om dit jaarlijks bij te houden. Bijkomend voordeel is dat je dan minder langer in de stoel zit en dat het goedkoper is. 

  • Is permanente make up pijnlijk?

De behandeling van permanente make up is niet geheel gevoelloos, maar de pijnervaring van  iedere klant is anders.

Om de gevoeligheid zo beperkt mogelijk te houden adviseren we  bij uw huisarts telefonisch Emla crème aan te vragen. Deze zal een recept doorfaxen naar de apotheek. Emla zalf is een verdovende crème die de behandeling verzacht. Ook is het mogelijk een half uur van te voren 2 paracetamol tabletten in te nemen (geen andere pijnstillers).

Permanente make up eyeliners

Voor eyeliners wordt veelal zwart pigment gebruikt. Dit pigment is anders van samenstelling en verdwijnt niet uit de huid. De kleurintensiteit wordt hooguit iets valer na 5 a 6 jaar en  kan dan desgewenst  worden opgefrist.

PERMANENTE MAKE UP PRIJSLIJST 
Wenkbrauwen Microblading prijs / 3D hairstroke (2 beh.)€ 250,-
Eyeliner boven (dunne eyline) (2 beh.)€ 200,-
Eyeliner boven (dikke eyeline) (2 beh.)€ 250,-
Eyeliner onder (dunne lijn) (2 beh.)€ 135,-
Eyeliner onder (dikke lijn) (2 beh.)€ 170,-
Opfrisbehandeling wenkbrauwen microblading 3D hairstroke (eigen klanten) (binnen 1 jaar) (1 beh.)€ 95,-
Opfrisbehandeling wenkbrauwen microblading 3D hairstroke (eigen klanten) (binnen 2 jaar) (1 beh.)€ 195,-
Opfrisbehandeling eyeliner boven dun (geen correcties) (1 beh.)€ 130,-
Opfrisbehandeling eyeliner boven dik (geen correcties) (1 beh.)€ 170,-
Opfrisbehandeling eyeliner dun onder (geen correcties) (1 beh.)€ 110,-
Opfrisbehandeling eyeliner onder dik (geen correcties) (1 beh.))€ 130,-
Indien er na de 2e behandeling (binnen 6 weken) nog enige retouch gewenst is.€ 35,-

Overige behandelingen

Massage

Harsen

Pedicure

Maak. een afspraak in onze online agenda

 

Heeft u nog vragen?

Stuurt u dan een bericht.

Not readable? Change text. captcha txt
0